שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
עוף בדבש ובצלים מקורמלים

עוף בדבש ובצלים מקורמלים

תאריך פרסום: 6/9/2016
דרוג הגולשים:
אלונה זוהר
מנת עוף אלגנטית עם טעמים מתקתקים וניחוח יין חגיגי. הפעם גם המבוגרים ילקקו את האצבעות!
זמן הכנה:

60 דקות

דרגת קושי:

בינוני

כמות סועדים:

6

מצרכים

6 כרעיים של עוף
20 בצלצלים קטנים או בצלצלי שאלוט
4 כפות דבש
2 כפות סויה
2 כפות רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול של אסם<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'>
1 כוס יין לבן
מלח, פלפל
1 כפית קינמון
1.5 כוסות מים רותחים
6 כפות שמן קנולה


אופן ההכנה

1. בסיר שטוח שמתאים לתנור יש לטגן את כרעי העוף עד לקבלת צבע זהוב. להוציא את הכרעיים ולהניח בצד.
2. באותו הסיר לטגן את הבצלצלים עד לקבלת בצלצלים מבריקים ומעט שקופים.
3. להוסיף בחזרה לסיר את הכרעיים. להוסיף את רוטב הבסיס, סויה ודבש לתבל במלח פלפל וקינמון. להוסיף את היין, ועוד 1.5 כוסות מים רותחים.
4. להמשיך לבשל עוד כשעה.
5. לכסות את הסיר ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
6. אחרי שעה לפתוח את הסיר ולהמשיך לצלות עוד רבע שעה עד לקבלת צבע וצמצום הרוטב.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של אלונה זוהר

עוד מתכונים של אלונה זוהר