שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
פילה בורי ברוטב עגבניות ופלפלים פרפקטו

פילה בורי ברוטב עגבניות ופלפלים פרפקטו

תאריך פרסום: 17/11/2016
דרוג הגולשים:
פילה בורי ברוטב עגבניות ופלפלים פרפקטו
זמן הכנה:

60 דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

5

מצרכים

רכיבים:
• 5 פילטים של דג בורי
• 1 פלפל ירוק חריף חתוך גס
• 5 שיני שום חצויות
• חופן כוסברה קצוצה
• מלח ופלפל לפי הטעם
• 3כפות שמן
• צנצנת רוטב עגבניות ופלפלים של פסטה פרפקטו

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת עמוקה, מוסיפים את הפלפל ושיני השום.
2. שופכים את צנצנת רוטב העגבניות ואת המים לסיר ומחממים עד לרתיחה
3. מנמיכים את האש ומבשלים את הרוטב כ- 8 דקות עם מכסה סגור
4. מוסיפים לרוטב מלח ופלפל לפי הטעם
5. מניחים את הדגים בתוך הרוטב מוסיפים את הכוסברה ומבשלים עוד כ- 8 דקות
6. מומלץ להגיש עם עלי כוסברה קצוצים מלמעלה

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים