שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
פלפלים ממולאים

פלפלים ממולאים

תאריך פרסום: 17/11/2016
דרוג הגולשים:
פלפלים ממולאים
זמן הכנה:

120 דקות

דרגת קושי:

בינוני

מצרכים

מצרכים:
• 7-8 פלפלים בינוניים מתאימים למילוי
• 250 גרם בשר טחון
• 1 בצל לבן קצוץ
• 2 שיני שום קצוצות
• 1/2 כוס אורז מושרה במים 20 דקות
• חופן פטרוזיליה קצוצה
• 1/3 כוס חמוציות חצויות שטופות
• מלח פלפל
• 2 כפות שמן זית
• 2 צנצנות רוטב עגבניות קלאסי של פסטה פרפקטו
• 1-1.5 כוסות מים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. מכינים את הפלפלים למילוי – מוציאים את הגרעינים ושומרים את "המכסה" בצד
2. מחממים במחבת עמוקה שמן זית
3. מטגנים בצל קצוץ ושום עד להזהבה
4. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו תוך כדי טיגון ומצננים את התערובת
5. מערבבים בקערה את האורז ,פטרוזיליה, החמוציות ותערובת הבשר
6. ממלאים את הפלפלים עד 3/4 הגובה ומסדרים בסיר
7. מכינים בקערה את הרוטב : מערבבים את רוטב העגבניות והמים ומוסיפים מלח פלפל לפי הטעם
8. ממלאים את הפלפלים בעזרת מצקת עם הרוטב ומכסים אותו
9. שופכים את יתרת הרוטב לסיר עד כ3/4 מגובה הפלפלים
10. מביאים לרתיחה
11. מבשלים על אש קטנה עם מכסה סגור כארבעים דקות
12. בתום הבישול ניתן להכניס את הסיר לעשר דקות לגריל לתנור


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים