שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
פנקייק

פנקייק

תאריך פרסום: 17/7/2016
דרוג הגולשים:

מצרכים

13-15 פנקייקס, בקוטר כ-9 ס"מ

1 בקבוק שייק אנד בייק להכנת פנקייק
1/2 1 כוסות (300 מ"ל) חלב קר (לנמנעים מחלב, ניתן להשתמש במקום בחלב סויה)

אופן ההכנה

1. מנערים היטב את המיכל עם האבקה
2. מוסיפים למיכל 1/2 1 כוסות חלב קר ומנערים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. יש לשים לב שלא נשארה אבקה בתחתית המיכל. ממתינים 5 דקות.
3. משמנים קלות את המחבת במעט חמאה או שמן, ומחממים על אש בינונית
4. יוצקים את הבלילה למחבת החמה ומטגנים כ-2-3 דקות, עד להופעת בועיות. 5. הופכים את הפנקייק וממשיכים לטגן כ-2-3 דקות נוספות להזהבה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים