שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
פסטה יוונית

פסטה יוונית

תאריך פרסום: 17/11/2016
דרוג הגולשים:
פסטה יוונית
זמן הכנה:

30 דקות

דרגת קושי:

קל

מצרכים

רכיבים:
• חבילת פסטה פנה של פסטה פרפקטו
• 1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
• 2 שיני שום קצוצות
• 2 זוקיני חתוכים לקוביות
• 20 זיתי קלמטה מגולענים
• 120 גרם גבינת פטה
• כפית זעתר
• צנצנת רוטב עגבניות ובזיליקום של פרפקטו
• 2 כפיות שמן זית
• מלח ופלפל לפי הטעם


?

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה
2. מטגנים שום ובצל בשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
3. מוסיפים קוביות זוקיני ומטגנים עד להזהבה
4. מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים עד להרתחה
5. מוסיפים את הזיתים לרוטב
6. מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב
7. להגשה- מפזרים מעל קוביות גבינת פטה וזעתר

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים