שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
פסטה פיצה פרפקטו

פסטה פיצה פרפקטו

תאריך פרסום: 17/11/2016
דרוג הגולשים:
פסטה פיצה פרפקטו
זמן הכנה:

60 דקות

דרגת קושי:

בינוני

כמות סועדים:

6

מצרכים

רכיבים:
• חצי חבילה פסטה פארפאלה של פסטה פרפקטו
• 3 ביצים
• 300 גר’ גבינה צהובה מגורדת
• צנצנת רוטב עגבניות ובזיליקום של פרפקטו
• 1 כף שמן זית
• תוספות לפי הטעם- טבעות תירס, זיתים, עגבניות וכ’ו...
• מלח

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1. מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה
2. מערבבים בקערה את הפסטה המבושלת עם הביצים , 50 גרם גבינה צהובה מגורדת, שמן זית ומלח לפי הטעם
3. משטחים בתבנית קפיץ עגולה בגודל 28
4. אופים כ- 15 דקות ב 180 מעלות עד שתערובת הפסטה מתגבשת
5. מוציאים מהתנור , מורחים מעל צנצנת רוטב עגבניות, מפזרים 250 גר’ גבינה צהובה מגורדת ותוספות לפי הטעם
6. אופים בתנור עוד כ 15 דקות להשחמה
7. חותכים למשולשים ומגישים

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים