שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
פסטה שיבולים ברטטוי

פסטה שיבולים ברטטוי

תאריך פרסום: 18/5/2016
דרוג הגולשים:
אלונה זוהר
זמן הכנה:

30 דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

4

מצרכים

1 חבילת פסטה שיבולים של אסם
1 זוקיני
1פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1בצל גדול
2 שיני שום כתושות
500 גרם עגבניות שרי
1 שקית של תרד
פלפל, מלח
3 כפות רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'> של אסם
4 כפות שמן זית
פטרוזיליה לעיטור

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. חותכים את הזוקיני, פלפל אדום, פלפל צהוב לקוביות ואת הבצל חותכים לטבעות.
3. בסיר גדול ושטוח מחממים שמן זית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות (למעט העגבניות).
4. מוסיפים את העגבניות ומערבבים בעדינות רבה. מבשלים יחד עוד 20 דקות ומדי
מערבבים בעדינות.
5. מוסיפים, פלפל, מלח ו-3 כפות רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'>.
6. מוסיפים את הפסטה פנימה ומערבבים הכל יחד, עד שהפסטה מצופה ברוטב הירקות.
7. מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים עם עלי פטרוזיליה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של אלונה זוהר

עוד מתכונים של אלונה זוהר