הינך נמצא כאן
שפונדרה (אסאדו) ברוטב ברביקיו ובצלי שאלוט על מצע נודלס אטריות עם תרד
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

אסאדו על מצע נודלס תרד

מנה של המון טעם ורושם - בשר רך, רך עם טעמים מתקתקים של בצלי שאלוט ורטב ברביקיו על מצע אטריות נודלס תרד במרקם מושלם
5
דירוג ממוצע: 2.5 (3)
בינוני
8 מצרכים
3:00 שעות

ציוד נדרש

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 2.5 (3)

קטגוריות