אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות ארטיק שוקולד מתכון עתיר שוקולד במרקם אוורירי ובציפוי שוקולד וסוכריות. לא תאמינו כמה משובח 7.94736 דירוג ממוצע: 4 (19) טל מזרחי בינוני9 מצרכים 50 דקות הכנה 1 . מקציפים במיקסר את הביצים (כ-4 דק' לערך) עם 30 גרם סוכר עד שנהיה מרקם סמיך ובהיר, מעבירים לקערה בצד. 2 . קוצצים 50 גרם מהשוקולד בעזרת סכין. 3 . מעבירים 150 גרם שוקולד ל"בן-מארי": השוקולד נמצא בקערה חסינת חום אשר יושבת מעל סיר גדול יותר המכיל רבע גובה של מים רותחים, מעל להבה בינונית. המים חייבים להעלות אדים אך לא לגעת בקערה העליונה. ממיסים את השוקולד למצב נוזלי. 4 . מעבירים את השמנת לקערת המיקסר ומערבלים עד שמתחילה להתהוות קצפת , מוסיפים 30 גרם סוכר וממשיכים להקציף לקבלת קצפת יציבה. 5 . מקפלים בעדינות ובעזרת כף גדולה את קצף הביצים לתוך השוקולד. 6 . מקפלים לאט גם את הקצפת ואת השוקולד הקצוץ לתוך הקצף. 7 . מחלקים ל-8 תבניות קטנות אישיות חד פעמיות ומעבירים למקפיא ל-8 שעות. 8 . חותכים את מקלות העץ לשני חצאים, מוסיפים חצי מקל לעומק במרכז כל ארטיק. 9 . ממיסים 200 גרם שוקולד בבן מארי - יש לערבב את השוקולד לקבלת מרקם מומס ואחיד. 10 . קורעים בעדינות את האלומיניום סביב כל ארטיק . 11 . אוחזים במקל ובבת אחת מכניסים לשוקולד החם עד לעומק 3/4 ארטיק, מסובבים מעט מרימים ומעבירים מיד לצלחת ושוב מעבירים למקפיא לעוד כשעתיים.1 מעטרים את החלק החשוף של הארטיק בסוכריות או באגוזים ומעל אבקת סוכר. רשימת המצרכים (4 מנות)1 ביצה 2 חלמונים 60 גרם סוכר 400 גרם שוקולד מריר 350 מ"ל שמנת להקצפה 4 מקלות עץ "רופא" רחבים סוכריות אגוזים קצוצים אבקת סוכר ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את ארטיק שוקולד ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב1 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב2 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב3 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב4 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את ארטיק שוקולד ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4 (19) קטגוריות קינוחי שוקולד גלידה וסורבה מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פטיפורים מהירים משוקולד פטיפורים מהירים משוקולד מערכת בישולים 6.62791 דירוג ממוצע: 3.5 (86) 4 מצרכיםבינוני 25 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח טל לין 6.71429 דירוג ממוצע: 3.5 (49) 5 מצרכיםבינוני 1:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות ממתק שוקולד ופיצפוצי אורז ממתק שוקולד ופיצפוצי אורז טל לין 7.52381 דירוג ממוצע: 4 (21) 4 מצרכיםבינוני 15 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות טראפלס טראפלס מערכת בישולים 8.5 דירוג ממוצע: 4.5 (16) 5 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח פרווה עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח פרווה Jacob Herskovits 7.4 דירוג ממוצע: 3.5 (15) 9 מצרכיםבינוני 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מוס שוקולד מוס שוקולד מערכת בישולים 8 דירוג ממוצע: 4 (12) 5 מצרכיםבינוני 25 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כדורי באונטי (ממתק קוקוס מצופה שוקולד) כדורי באונטי (ממתק קוקוס מצופה שוקולד) נוי שניר 8 דירוג ממוצע: 4 (12) 3 מצרכיםקל 25 דקות תגובות והערות
תגובות והערות