המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי המילוי יחד. במידה והגבינה נדבקת לידיים יש לאוסיף עוד קצת קמח כדי שהיא לא תהיה ממש דביקה.
לוקחים כל ריבוע בצק, ממלאים במרכז וסוגרים איך שרוצים (משולש, ריבוע, כיד הדמיון).
ניתן להקפיא ולהכין כמו כל בורקס קנוי רגיל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0