שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בורקס תפוחי אדמה

תאריך פרסום: 23/12/2012
דרוג הגולשים:

מצרכים

לבצק
חצי קילו קמח שמרים
רבע כוס שמן זית
כף סוכר
כפית מלח
כוס וחצי מים פושרים

מילוי תפוחי אדמה ובצל -
חצי קילו תפוחי אדמה רכים
4 כפות שמן זית
שן שום קצוצה
מלח, פלפל
2 ביצים

ביצה להברשה
שומשום לפיזור

אופן ההכנה

להכנת הבצק -
את כל חומרי הבצק שמים במיקסר ולשים עשר דקות.
משהים להתפחה לשעה במקום חמים.
להכנת המלית- מטגנים בצל בשמן זית להזהבה.
מוסיפים את השום הכתוש. מועכים את תפוחי האדמה.
מוסיפים את הבצל והשום לתפוחי אדמה ומערבבים.
מוסיפים את הביצים הטרופות ומערבבים.
מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים.
כל חלק מרדדים לעלה בצורת ריבוע.
שמים כף גדושה על חצי אחד של המלבן ומקפלים למשולש.
משהים להתפחה לעשרים דקות .
מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
אופים 20 דקות ב- 180 מעלות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • בורקס תפוח אדמה

    אולגה, 2/22/2014 8:45:42 AM

  • יצא מדהים

    זיווה , 11/6/2013 11:54:43 AM

פרפקטו רטבים