דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גונדי בשרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גונדי בשרי

גונדי בשרי

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לפני שמתחילים: שימו לב שצריך סיר רחב מאוד. המתכון הזה מניב 20 כדורי בשר גדולים, ואנחנו רוצים לתת להם להשתכשך ברוטב ברווחה. חפשו את הסיר הכי גדול שיש בבית.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
בשר בקר טחון
1  כוס
אורז לבן עגול לא שטוף
1 
בצל קצוץ דק
1  זר
כוסברה קצוצה
1  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  זר
שמיר קצוץ
1  כף
כורכום
1  כף
כמון טחון
1  כף
מלח
4  כפות
שמן קנולה
0.5  כוס
לימון
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  כוס
מים רותחים
0.25  כוס
שמן קנולה
1 
בצל קלוף ופרוס
1  כף
כורכום
2.5  כוסות
מים רותחים
4 
תפוח אדמה קלופים וקצוצים גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    מכינים תערובת מכל חומרי הקציצות (בקר עד 4 כפות שמן). לשים היטב. מניחים במקרר ל-60 דקות, עד לילה שלם.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצרים מהתערובת 20-25 קציצות עגולות וגדולות.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים רבע כוס שמן לתחתית סיר רחב ומאדים בו את הבצל עם הכורכום.
  • שלב 4

    45 דקות
    מוסיפים שתיים וחצי כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומכניסים לנוזלים שבסיר את הקציצות ותפוחי האדמה. מחזירים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 45 דקות.
  • שלב 5

    15 דקות
    מערבבים מים רותחים, מיץ לימון ואבקת מרק ויוצקים לסיר. עכשיו צריכים להיות בסיר מספיק נוזלים כדי לכסות בדיוק את הקציצות. אם חסר - מוסיפים מעט מים רותחים. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים לכל סועד שלוש קציצות בצלחת עמוקה עם מצקת אחת בלבד של רוטב.
גונדי בשרי

שלב 1 מתוך 6

מכינים תערובת מכל חומרי הקציצות (בקר עד 4 כפות שמן). לשים היטב. מניחים במקרר ל-60 דקות, עד לילה שלם.

גונדי בשרי

שלב 2 מתוך 6

יוצרים מהתערובת 20-25 קציצות עגולות וגדולות.

גונדי בשרי

שלב 3 מתוך 6

יוצקים רבע כוס שמן לתחתית סיר רחב ומאדים בו את הבצל עם הכורכום.

גונדי בשרי

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים שתיים וחצי כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומכניסים לנוזלים שבסיר את הקציצות ותפוחי האדמה. מחזירים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 45 דקות.

גונדי בשרי

שלב 5 מתוך 6

מערבבים מים רותחים, מיץ לימון ואבקת מרק ויוצקים לסיר. עכשיו צריכים להיות בסיר מספיק נוזלים כדי לכסות בדיוק את הקציצות. אם חסר - מוסיפים מעט מים רותחים. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות.

גונדי בשרי

שלב 6 מתוך 6

מגישים לכל סועד שלוש קציצות בצלחת עמוקה עם מצקת אחת בלבד של רוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גונדי של גיל חובב

    גונדי של גיל חובב

    60 דקות בינוני
  • גונדי ללא בשר

    גונדי ללא בשר

    40 דקות בינוני
  • גונדי

    גונדי

    60 דקות קל
  • גונדי - כדורי עוף וחומוס מפרס

    גונדי - כדורי עוף וחומוס מפרס

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים