דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
השקשוקה הקלאסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. השקשוקה הקלאסית

השקשוקה הקלאסית

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: טל לין
מתכון פשוט ונהדר לשקשוקה עם עגבניות, פלפלים ובצל שמגישים לצד טחינה, זיתים סורים ולחם לבן

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל קצוץ
3 
עגבנייה בשלות וחתוכות לקוביות
2 
פלפל אדום רצוי קלויים
5  שיני
שום מקולפות וקצוצות
1  קורט
כמון טחון
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
2 
ביצה טריות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים במחבת את הבצל וואת השום עם 2 כפות שמן זית, עד הזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד עם הבצל והשום.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. בעת הרתיחה, לתבל את התבשיל בכמון , אבקת מרק עוף, פלפל ומלח לפי הטעם. לערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    שוברים את 2 הביצים אל תוך המחבת זו לצד זו , מכסים את המחבת ומבשלים 6 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים את השקשוקה בתוך המחבת ולצידה טחינה, זיתים סורים ולחם לבן.
השקשוקה הקלאסית

שלב 1 מתוך 5

מטגנים במחבת את הבצל וואת השום עם 2 כפות שמן זית, עד הזהבה.

השקשוקה הקלאסית

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד עם הבצל והשום.

השקשוקה הקלאסית

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. בעת הרתיחה, לתבל את התבשיל בכמון , אבקת מרק עוף, פלפל ומלח לפי הטעם. לערבב.

השקשוקה הקלאסית

שלב 4 מתוך 5

שוברים את 2 הביצים אל תוך המחבת זו לצד זו , מכסים את המחבת ומבשלים 6 דקות נוספות.

השקשוקה הקלאסית

שלב 5 מתוך 5

מגישים את השקשוקה בתוך המחבת ולצידה טחינה, זיתים סורים ולחם לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים