הינך נמצא כאן

זלאבייה - לביבות בצק שמרים תימניות

שמירת מתכון מתכון שמור
אופס! נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה לא כרגע
8.10448
דירוג ממוצע: 4 (67)
דרגת קושי: בינוני
5 מצרכים
1:00 שעה
קמח שמרים, מים, סוכר ומלח. המעדן מהמטבח התימני שאי אפשר להפסיק לאכול
הדפסה

תיאור המתכון

גודלן של הלביבות (לפני הטיגון) צריך להיות בערך כגודלו של טלפון נייד. בטיגון הן תופחות מעט. אם רוצים לביבות עדינות יותר עושים אותן גדולות יותר ומטגנים בטיפונת מרגרינה במחבת מכוסה. או אז הלביבות תופחות מאוד והתימנים שבינינו יקראו להן "גלוב" במקום זלאבייה.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (67)