הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

זלאבייה - לביבות בצק שמרים תימניות

8
דירוג ממוצע: 4 (68)
קמח שמרים, מים, סוכר ומלח. המעדן מהמטבח התימני שאי אפשר להפסיק לאכול
בינוני
5 מצרכים
1:00 שעה
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

גודלן של הלביבות (לפני הטיגון) צריך להיות בערך כגודלו של טלפון נייד. בטיגון הן תופחות מעט. אם רוצים לביבות עדינות יותר עושים אותן גדולות יותר ומטגנים בטיפונת מרגרינה במחבת מכוסה. או אז הלביבות תופחות מאוד והתימנים שבינינו יקראו להן "גלוב" במקום זלאבייה.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (68)