שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

חציל בטמפורת סויה

תאריך פרסום: 24/6/2013
דרוג הגולשים:
חציל בטמפורת סויה

מצרכים

1 חציל חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ

לטמפורה:
1 כוס קמח תופח אסם
3 כפות רוטב סויה אסם
1 שן שום כתושה
1 ביצה
1/2 כוס מים
12 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס טרי

להגשה:
1/2 כוס רוטב צילי מתוק אסם
1/2 כוס שומשום
1 כף שומשום שחור

אופן ההכנה

1. ממליחים את החציל ומניחים במסננת להגרת נוזלים.

2. מכינים את הטמפורה: מערבבים את החומרים היטב במטרפה (הבלילה צריכה להיות סמיכה, אך לא מדי. אם היא סמיכה מדי, מוסיפים לה מעט מים).

3. מכניסים למקרר לחצי שעה.

4. מחממים בסיר שמן עמוק. טובלים את החציל בבלילה, עד שיצופה במלואו, ומעבירים אל סיר הטיגון. מטגנים עד השחמה מלאה.

5. חוזרים על הפעולה עם שאר קוביות החצילים, עד שכולן מטוגנות.

6. מסדרים בצלחת הגשה. יוצקים מעל הכל רוטב צ’ילי, מפזרים שומשום משני סוגים ומגישים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • סלט לשבת

    ציפי, 10/10/2013 6:48:32 PM

  • חציל טמפורה היטב לאחר השטיפה במגבת מטבח

    מומחית לבישול, 9/17/2013 12:27:54 AM

  • naiaoajahs

    Jakarta, 9/16/2013 10:21:16 PM

  • חציל בטמפורת סויה

    יעל, 9/7/2013 12:58:04 PM

  • חצילים

    שרה, 8/24/2013 3:12:57 PM

  • ב

    הדס, 8/18/2013 10:19:09 PM

  • מעוווולה

    נהנת, 8/16/2013 2:35:17 PM

פרפקטו רטבים