המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חורצים את החצילים וקולים עם הפלפלים על גריל או על להבה גלויה עד לריכוך מלא.
מקלפים ומסננים כ-10 דקות.
קוצצים בסכין למרקם אחיד עד קבלת צבע כתום. מתבלים ומשהים כשעתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0