-
שלב 1
5 דקות
להכנת התחתית: במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים, מעט מלח וחמאה מומסת, מקבלים תערובת פירורית רטובה מעט. זה מה שרצינו. משאירים 3 כפות בצד לטופינג.
-
שלב 2
5 דקות
משטחים בסיס יפה על תבנית הטארט, מהדקים דק דק יפה יפה (זה לוקח כמה דקות, סבלנות), בזמן שאנחנו מכינים את תערובת השוקולד מכניסים את התחתית למקפיא.
-
שלב 3
5 דקות
בבן מרי או במיקרו ממיסים שוקולד עם חמאה ו-1/4 כפית מלח.
-
שלב 4
10 דקות
מקציפים את 2 הביצים והחלמון לקצף אוורירי ותפוח (כ-4 דקות במיקסר), מזרזפים לתוך הקצף התפוח שלנו את הסוכר והפודינג כף אחר כף, מוסיפים את השמנת המתוקה כף אחרי כף.
מאחדים את תערובת השוקולד עם הביצים, רבע מכמות הביצים מעבירים לשוקולד, מערבבים היטב ואז את יתר התערובת מערבבים במרץ עד איחוד.
-
שלב 5
30 דקות
מוציאים את התחתית מהמקפיא, יוצקים עליה את תערובת השוקולד המבריקה ומפזרים את הבייגלה למעלה. מניחים את הטארט במרכז התנור ואופים 30 דקות בדיוק בחום של 160 מעלות.
-
שלב 6
2 דקות
מפזרים מעל 2 כפות אגוזי מלך ו-3 כפות מתערובת תחתית הטארט.
משאירים את העוגה לצינון בתנור כבוי ופתוח עוד 30 דקות. הטארט רוטט מעט וזה בסדר אחרי כמה שעות הוא מתייצב ממש.
כתוב ביקורת