דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טארט שוקולד חלומי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טארט שוקולד חלומי

טארט שוקולד חלומי

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: לייזה פאנלים
עוגה קלה להכנה עם תחתית שוקולדית של פתיבר ובסיס עשיר וקטיפתי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתי בר שוקו
100  גרם
חמאה מומסת
250  גרם
שוקולד מריר
0.5  חבילה
פודינג שוקולד 88 גר'
100  גרם
חמאה
0.25  כפית
מלח
1  כף
ברנדי / קוניאק או ויסקי
2 
ביצה
1 
חלמון
0.5  כוס
שמנת מתוקה להקצפה
0.25  כוס
סוכר חום
2  כפות
אגוזי מלך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת התחתית: במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים, מעט מלח וחמאה מומסת, מקבלים תערובת פירורית רטובה מעט. זה מה שרצינו. משאירים 3 כפות בצד לטופינג.
  • שלב 2

    5 דקות
    משטחים בסיס יפה על תבנית הטארט, מהדקים דק דק יפה יפה (זה לוקח כמה דקות, סבלנות), בזמן שאנחנו מכינים את תערובת השוקולד מכניסים את התחתית למקפיא.
  • שלב 3

    5 דקות
    בבן מרי או במיקרו ממיסים שוקולד עם חמאה ו-1/4 כפית מלח.
  • שלב 4

    10 דקות
    מקציפים את 2 הביצים והחלמון לקצף אוורירי ותפוח (כ-4 דקות במיקסר), מזרזפים לתוך הקצף התפוח שלנו את הסוכר והפודינג כף אחר כף, מוסיפים את השמנת המתוקה כף אחרי כף. מאחדים את תערובת השוקולד עם הביצים, רבע מכמות הביצים מעבירים לשוקולד, מערבבים היטב ואז את יתר התערובת מערבבים במרץ עד איחוד.
  • שלב 5

    30 דקות
    מוציאים את התחתית מהמקפיא, יוצקים עליה את תערובת השוקולד המבריקה ומפזרים את הבייגלה למעלה. מניחים את הטארט במרכז התנור ואופים 30 דקות בדיוק בחום של 160 מעלות.
  • שלב 6

    2 דקות
    מפזרים מעל 2 כפות אגוזי מלך ו-3 כפות מתערובת תחתית הטארט. משאירים את העוגה לצינון בתנור כבוי ופתוח עוד 30 דקות. הטארט רוטט מעט וזה בסדר אחרי כמה שעות הוא מתייצב ממש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • חלבי
  • חגיגה
  • חברים
  • עוגות
  • שוקולד
  • מהתנור
  • יום הולדת
  • מטבח עולמי
  • מוצרי מאפה
  • אחר הצהריים
  • קינוח עליון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טארט מעמול תפוחים ותמרים

    טארט מעמול תפוחים ותמרים

    60 דקות בינוני
  • טארט ריקוטה דובדבן

    טארט ריקוטה דובדבן

    60 דקות בינוני
  • האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    60 דקות קל
  • טארט תפוחים אישי

    טארט תפוחים אישי

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים