שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
טרייפל פירות וקוקוס

טרייפל פירות וקוקוס

תאריך פרסום: 14/2/2016
דרוג הגולשים:
ליהי עראסי
זמן הכנה:

45 דקות

דרגת קושי:

בינוני

כמות סועדים:

4-5

מצרכים

200 גרם פירורי עוגיות / שאריות בצק פריך אפוי / עוגה שוקולד בחושה
250 קרם קוקוס קר מאוד
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
6 בננות יציבות פרוסות לטבעות אלכסוניות (ניתן להמיר בפרי עונתי אחר - תפוחים, אננס, נקטרינות, משמשים)
6 כפות סוכר
50 ג חמאה או שמן קוקוס
קורט מלח
כפית קינמון
פקק רום כהה או ברנדי לבחירה (לא חובה)

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת עם חמאה או שמן קוקוס.
2. שופכים את הסוכר ומניחים לו להינמס תוך ערבוב קליל ומתבלים במלח ובקינמון.
3. משלבים את הבננות ומקפיצים אותן קלות. מבשלים דקותיים רק עד שנוצר רוטב טופי והבננות עדיין שומרות על צורתן.
4. מוציאים לצלחת לצינון חלקי.
5. עורמים בצלחת הגשה מרכזית מזכוכית או בכוסות אישיים קרם קוקוס. מעל מפזרים פירורי עוגיות או פרוסת עוגה בחושה, ומעל מהבננות עם רוטב הטופי.
6. חוזרים שוב על התהליך בשכבות: קרם, פירורי עוגה ובננות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של ליהי עראסי

עוד מתכונים של ליהי עראסי