המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
חולטים את הכרובית - ממלאים בסיר מים, מניחים את פרחי הכרובית ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות ומסננים.
שמים בקערה 3/4 שקית פירורית ביסלי גריל. מעבירים פנימה פרחי כרובית ומקפיצים כך שהפירורים יכסו את הפרחים. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
מערבבים בקערה מיונז, חרדל, קארי, חלב קוקוס, מלח ופלפל ובעזרת כף "משקים" כל פרח ברוטב. מפזרים מעל את יתרת הפירורים.
אופים בתנור כ-45 דקות, מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0