דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית פצצה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית פצצה

כרובית פצצה

(1)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יסכה תם
מנת שיתוף שמגישים אל מרכז השולחן: כרובית אפויה ומצופה ברוטב חרדל מתובל

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית שלמה, טרייה ויפה
1  כף
מיונז
2  כפיות
חרדל
1  כף
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הכרובית ומרחיקים בעדינות פגמים. אפשר לנקות את הכרובית בעזרת קולפן ירקות, המסיר שכבה דקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בתבנית אפייה עגולה המתאימה למיקרוגל (תבנית פאי מפיירקס, למשל).
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים יחד בכלי קטן את המיונז עם החרדל, המים, מלח ופלפל, ומורחים בידיים על הכרובית תוך עיסוי קל, כדי להחדיר את הרוטב מעט פנימה.
  • שלב 4

    10 דקות
    מכסים מעל בניילון נצמד ומבשלים במיקרוגל בעוצמה גבוהה 10 דקות בדיוק. מסירים את הניילון הנצמד.
  • שלב 5

    30 דקות
    מעבירים את הכרובית עם התבנית לתנור אפייה מחומם מראש לחום בינוני-גבוה (180-200 מעלות) ואופים כ-30 דקות עד שהכרובית משחימה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים מיד. בתיאבון!
כרובית פצצה

שלב 1 מתוך 6

שוטפים את הכרובית ומרחיקים בעדינות פגמים. אפשר לנקות את הכרובית בעזרת קולפן ירקות, המסיר שכבה דקה.

כרובית פצצה

שלב 2 מתוך 6

שמים בתבנית אפייה עגולה המתאימה למיקרוגל (תבנית פאי מפיירקס, למשל).

כרובית פצצה

שלב 3 מתוך 6

מערבבים יחד בכלי קטן את המיונז עם החרדל, המים, מלח ופלפל, ומורחים בידיים על הכרובית תוך עיסוי קל, כדי להחדיר את הרוטב מעט פנימה.

כרובית פצצה

שלב 4 מתוך 6

מכסים מעל בניילון נצמד ומבשלים במיקרוגל בעוצמה גבוהה 10 דקות בדיוק. מסירים את הניילון הנצמד.

כרובית פצצה

שלב 5 מתוך 6

מעבירים את הכרובית עם התבנית לתנור אפייה מחומם מראש לחום בינוני-גבוה (180-200 מעלות) ואופים כ-30 דקות עד שהכרובית משחימה.

כרובית פצצה

שלב 6 מתוך 6

מגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק ברוקולי וכרובית בחמש דקות

    מרק ברוקולי וכרובית בחמש דקות

    70 דקות קל
  • סלט כרובית

    סלט כרובית

    20 דקות קל
  • פסטה עם כרובית

    פסטה עם כרובית

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה

    70 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים