-
שלב 1
0 דקות
לערבל היטב את כל החומרים יחד עד קבלת בצק רך וגמיש. לשים בשקית ניילון ולהכניס למקרר למשך שעה.
-
שלב 2
0 דקות
להוציא את הבצק. לחלק ל-6 חלקים. לרדד כל חלק לעלה עגול, לחלק ל-8 משולשים.
-
שלב 3
0 דקות
למרוח ממרח שוקולד בקצה העליון הרחב ולגלגל כלפי השפיץ.
-
שלב 4
0 דקות
למרוח בביצה, לפזר שומשום (לא חובה) ולסדר בתבנית עם נייר אפייה.
-
שלב 5
0 דקות
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
-
שלב 6
20 דקות
לאפות כ-20 דקות. (לבדוק מידי פעם).
-
שלב 7
0 דקות
לערבב את החומרים לסירופ ולחמם על האש. לערבב עד המסת הסוכר.
-
שלב 8
0 דקות
כ-5 דק´ לפני סיום האפייה להוציא את העוגיות, למרוח אותן בסירופ בעזרת מברשת ולהכניס עד סיום האפייה. (לא חובה אבל אני אוהבת את הסירופ כי הוא נותן טעם נהדר וברק לעוגיות)
-
שלב 9
0 דקות
לערבב את כל חומרי מלית האגוזים היטב. המלית מתאימה לחצי כמות מהבצק שרשמתי למעלה, במידה ורוצים את כל כמות הבצק, צריך להכפיל את כמות המלית.
-
שלב 10
0 דקות
לרדד עלה מלבני דק (לא דק מדי), למרוח מהמלית על כל הבצק עד כ-2 ס"מ מהסגירה. לגלגל. למרוח את כל הרולדה בביצה. לחתוך ברוחב 2 ס"מ.
-
שלב 11
0 דקות
לשים בתבנית עם נייר אפיה בצד החיתוך (שהביצה שמרחנו תהיה מסביב ולא כלפי מעלה)
-
שלב 12
20 דקות
לאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות ,חמש דק´ לפני סיום למרוח סירופ ולהכניס לתנור להמשך.
כתוב ביקורת