דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
בצק מושלם למילוי, אפשר להכין ממנו עוגיות דמויות רוגלך או שבלולים במילוי קינמון ואגוזים, מה שלא תבחרו, זה יוצא יאמי

רכיבים

מנות 40

המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  קוביה
שמרים יבשים
0.5  כוס
סוכר לבן
300  גרם
חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
2 
ביצה
0.5  כוס
חלב או מים
0  לפי הטעם
ממרח אגוזי לוז
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
חלב או מים
1  כף
תמצית וניל
1  כוס
סוכר לבן
1  כף
קינמון טחון שטוחה
50  גרם
חמאה או מרגרינה בטעם חמאה (רכה)
0.5  כוס
חלב או מים
250  גרם
אגוזי מלך טחונים/קצוצים דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבל היטב את כל החומרים יחד עד קבלת בצק רך וגמיש. לשים בשקית ניילון ולהכניס למקרר למשך שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוציא את הבצק. לחלק ל-6 חלקים. לרדד כל חלק לעלה עגול, לחלק ל-8 משולשים.
  • שלב 3

    0 דקות
    למרוח ממרח שוקולד בקצה העליון הרחב ולגלגל כלפי השפיץ.
  • שלב 4

    0 דקות
    למרוח בביצה, לפזר שומשום (לא חובה) ולסדר בתבנית עם נייר אפייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  • שלב 6

    20 דקות
    לאפות כ-20 דקות. (לבדוק מידי פעם).
  • שלב 7

    0 דקות
    לערבב את החומרים לסירופ ולחמם על האש. לערבב עד המסת הסוכר.
  • שלב 8

    0 דקות
    כ-5 דק´ לפני סיום האפייה להוציא את העוגיות, למרוח אותן בסירופ בעזרת מברשת ולהכניס עד סיום האפייה. (לא חובה אבל אני אוהבת את הסירופ כי הוא נותן טעם נהדר וברק לעוגיות)
  • שלב 9

    0 דקות
    לערבב את כל חומרי מלית האגוזים היטב. המלית מתאימה לחצי כמות מהבצק שרשמתי למעלה, במידה ורוצים את כל כמות הבצק, צריך להכפיל את כמות המלית.
  • שלב 10

    0 דקות
    לרדד עלה מלבני דק (לא דק מדי), למרוח מהמלית על כל הבצק עד כ-2 ס"מ מהסגירה. לגלגל. למרוח את כל הרולדה בביצה. לחתוך ברוחב 2 ס"מ.
  • שלב 11

    0 דקות
    לשים בתבנית עם נייר אפיה בצד החיתוך (שהביצה שמרחנו תהיה מסביב ולא כלפי מעלה)
  • שלב 12

    20 דקות
    לאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות ,חמש דק´ לפני סיום למרוח סירופ ולהכניס לתנור להמשך.
מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 1 מתוך 12

לערבל היטב את כל החומרים יחד עד קבלת בצק רך וגמיש. לשים בשקית ניילון ולהכניס למקרר למשך שעה.

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 2 מתוך 12

להוציא את הבצק. לחלק ל-6 חלקים. לרדד כל חלק לעלה עגול, לחלק ל-8 משולשים.

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 3 מתוך 12

למרוח ממרח שוקולד בקצה העליון הרחב ולגלגל כלפי השפיץ.

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 4 מתוך 12

למרוח בביצה, לפזר שומשום (לא חובה) ולסדר בתבנית עם נייר אפייה.

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 5 מתוך 12

להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 6 מתוך 12

לאפות כ-20 דקות. (לבדוק מידי פעם).

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 7 מתוך 12

לערבב את החומרים לסירופ ולחמם על האש. לערבב עד המסת הסוכר.

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 8 מתוך 12

כ-5 דק´ לפני סיום האפייה להוציא את העוגיות, למרוח אותן בסירופ בעזרת מברשת ולהכניס עד סיום האפייה. (לא חובה אבל אני אוהבת את הסירופ כי הוא נותן טעם נהדר וברק לעוגיות)

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 9 מתוך 12

לערבב את כל חומרי מלית האגוזים היטב. המלית מתאימה לחצי כמות מהבצק שרשמתי למעלה, במידה ורוצים את כל כמות הבצק, צריך להכפיל את כמות המלית.

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 10 מתוך 12

לרדד עלה מלבני דק (לא דק מדי), למרוח מהמלית על כל הבצק עד כ-2 ס"מ מהסגירה. לגלגל. למרוח את כל הרולדה בביצה. לחתוך ברוחב 2 ס"מ.

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 11 מתוך 12

לשים בתבנית עם נייר אפיה בצד החיתוך (שהביצה שמרחנו תהיה מסביב ולא כלפי מעלה)

מאפים במילוי שוקולד או אגוזים וקנמון

שלב 12 מתוך 12

לאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות ,חמש דק´ לפני סיום למרוח סירופ ולהכניס לתנור להמשך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים