דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מלוואח ממולא גבינות מעולה של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מלוואח ממולא גבינות מעולה של אתוש

מלוואח ממולא גבינות מעולה של אתוש

(0)
65 דקות
קל
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
סוג של מאפה זיווה טעים וקל להכנה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
מלאווח עגולים גדולים לא מיני
1 
בצל קצוץ דק
1 
עגבנייה קשה קצוצה דק בלי גרעינים ומיץ
1 
פלפל אדום קצוצה דק
1  כוס
בזיליקום רק העלים קצוצים דק
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  כוס
גבינת מוצרלה
1 
ביצה
0.33  כוס
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הגמבה, להמשיך לטגן עוד כשלוש דקות, להוסיף עגבניה, בזיליקום, מלח ופלפל ולטגן עוד כחמש דקות. לתת למילוי להתקרר.
  • שלב 2

    5 דקות
    לקחת מלווח חצי קפוא כי יותר קל לעבוד איתו ולחלק אותו ל-6 משולשים. על כל משולש להניח את כפית מהמילוי, לפזר פתיתי גבינת מוצרלה ולגלגל מצד הרחב לצד הצר וליצור מעין קרואסון. *ניתן להמיר את פתיתי המוצרלה בקשקבל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    30 דקות
    למרוח בביצה ושומשום ולאפות בתנור בחום בינוני כ-30 דקות בערך. קל וטעים!
מלוואח ממולא גבינות מעולה של אתוש

שלב 1 מתוך 3

במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הגמבה, להמשיך לטגן עוד כשלוש דקות, להוסיף עגבניה, בזיליקום, מלח ופלפל ולטגן עוד כחמש דקות. לתת למילוי להתקרר.

מלוואח ממולא גבינות מעולה של אתוש

שלב 2 מתוך 3

לקחת מלווח חצי קפוא כי יותר קל לעבוד איתו ולחלק אותו ל-6 משולשים. על כל משולש להניח את כפית מהמילוי, לפזר פתיתי גבינת מוצרלה ולגלגל מצד הרחב לצד הצר וליצור מעין קרואסון. *ניתן להמיר את פתיתי המוצרלה בקשקבל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מלוואח ממולא גבינות מעולה של אתוש

שלב 3 מתוך 3

למרוח בביצה ושומשום ולאפות בתנור בחום בינוני כ-30 דקות בערך. קל וטעים!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מלוואח עם חביתה

    מלוואח עם חביתה

    15 דקות בינוני
  • פשטידת מלוואח וגבינות

    פשטידת מלוואח וגבינות

    30 דקות בינוני
  • מלוואח תימני אמיתי

    מלוואח תימני אמיתי

    60 דקות מאתגר
  • מלוואח טוסט

    מלוואח טוסט

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים