דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קלאסיקה של עוף עם תפו"א
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קלאסיקה של עוף עם תפו"א

קלאסיקה של עוף עם תפו"א

(10)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
מתכון למנה שכולם אוהבים ותמיד אוכלים - תפוחי אדמה רכים ונימוחים ועוף עסיסי ומתובל.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
תפוח אדמה קטנים עם הקליפה שטופים היטב
12 
שוק עוף
12  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
5  שיני
שום כתושות
4  כפות
מיץ לימון
0.5  כוס
מים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את תפוחי האדמה בשקית קוקי. סוגרים אותה ומחוררים את השקית בעזרת מזלג.
  • שלב 3

    10 דקות
    מכניסים למיקרוגל ל-10 דקות ומקררים מעט. פותחים את השקית וחוצים כל תפוח אדמה לחצי, לאורכו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל החומרים, למעט השוקיים, לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקיים ומערבבים, ולבסוף מוסיפים את חצאי תפוחי האדמה, מערבבים קלות ומעבירים לתבנית.
  • שלב 5

    30 דקות
    מכסים בנייר כסף ואופים כ - 30 דקות.
  • שלב 6

    20 דקות
    מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ - 20 דקות או עד שהכול מזהיב.
קלאסיקה של עוף עם תפו"א

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

קלאסיקה של עוף עם תפו"א

שלב 2 מתוך 6

שמים את תפוחי האדמה בשקית קוקי. סוגרים אותה ומחוררים את השקית בעזרת מזלג.

קלאסיקה של עוף עם תפו"א

שלב 3 מתוך 6

מכניסים למיקרוגל ל-10 דקות ומקררים מעט. פותחים את השקית וחוצים כל תפוח אדמה לחצי, לאורכו.

קלאסיקה של עוף עם תפו"א

שלב 4 מתוך 6

מערבבים בקערה את כל החומרים, למעט השוקיים, לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקיים ומערבבים, ולבסוף מוסיפים את חצאי תפוחי האדמה, מערבבים קלות ומעבירים לתבנית.

קלאסיקה של עוף עם תפו"א

שלב 5 מתוך 6

מכסים בנייר כסף ואופים כ - 30 דקות.

קלאסיקה של עוף עם תפו"א

שלב 6 מתוך 6

מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ - 20 דקות או עד שהכול מזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    קלאסיקה כשרה לפסח של בלינצ'ס ממולא בכבדי עוף ברוטב פטריות

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים