הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

מקרוני אנד צ'יז ישראלי ומהיר

7.63636
דירוג ממוצע: 4 (11)
סגנון: 
אמריקני
המנה האמריקאית המפורסמת עם התאמה מקומית
בינוני
8 מצרכים
1:15 שעות
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

גבינת צדר איכותית היא יקרה למדי, אבל אפשר בהחלט להחליף אותה בכל גבינה צהובה ישראלית שאתם אוהבים. אם זה מה שעושים, הכי טוב לערבב שניים-שלושה סוגים של גבינות, שלפחות אחד מהם הוא חריף. למשל: תערובת של גבינת עמק, טל העמק וקשקבל. גם תוספת קטנה של גבינות כמו פרמזן, פונטינה ופקורינו רומאנו תעשה למאפה הזה רק טוב, שלא לדבר על גאודה או גרוייר. באמצעות שינוי סוגי הגבינה ומשחק בתערובות גבינה שונות, אפשרויות הגיוון אינסופיות.2. אם אין בבית גבינה לבנה, אבל יש קוטג, אפשר בהחלט להשתמש ב-½ גביע קוטג במקום.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (11)