שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק ברוקולי וכרובית

תאריך פרסום: 7/6/2013
דרוג הגולשים:
מרק ברוקולי וכרובית

מצרכים

2 בצלים קצוצים
4 שיני שום כתושות
שקית כרובית ושקית ברוקולי - קפואים (800 גרם כל אחת)
4 כפות אבקת מרק בצל אסם
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
3-4 כפות שמן לטיגון

להגשה:

שקדים פרוסים אפויים

אופן ההכנה

1. מחממים מעט שמן בסיר, ומטגנים בצל. מוסיפים שום, ברוקולי וכרובית, ומטגנים כמה דקות.

2. מוסיפים כ-3 ליטר מים (15 כוסות), ומביאים לרתיחה.

3. מבשלים כשעה על אש נמוכה.

4. טועמים ומתקנים תיבול.

5. כשהמרק מוכן טוחנים בבלנדר.

6. מגישים בספלי אספרסו.

להגשה:
קולים שקדים פרוסים על מחבת יבשה, ללא שמן. מפזרים מעל המרק, ומזלפים מעל הכל מעט שמן זית.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • קל פשוט וטעים

    טעים-תודה, 7/1/2013 12:54:12 AM

פרפקטו רטבים