דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק הפריקה הסודי של קלייר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק הפריקה הסודי של קלייר

מרק הפריקה הסודי של קלייר

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מרק סמיך עם טעם עשיר במיוחד - מתאים לחורף הקר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  קילוגרם
בשר טחון
2 
כרע הודו
1 
בצל קצוץ
1  גבעול
שורש סלרי ללא העלים קצוץ
2 
גזר בקוביות קטנות
1 
תפוח אדמה בקוביות קטנות
0.5  כוס
פריקה רצוי שבורה
0.5  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כפית
בהרט
1  קורט
קינמון טחון
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל על אש נמוכה עם מעט מלח ופלפל עד שהוא שקוף ורך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הגזר והסלרי ומטגני/ מאדים עוד כמה דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבהרט וקצת קינמון.
  • שלב 4

    0 דקות
    אם רוצים טעם בשרי מוסיפים את העוף לטיגון קל, משאירים בסיר לאחר מכן אפשר גם עם הבשר (אני מוסיפה קבב שחתכתי לעיגולים או חופן בשר בקר טחון)
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הפריקה. אבקת מרק ואת הרוטב. מערבבים כדקה ומוסיפים מים ככמות המרק הרצוי ואת תפוחי האדמה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרתיחים ומבשלים על אש קטנה עד שהכל מתרכך וטעים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מתקנים טעמים. אם הוספתם עוף, מוציאים ומפרקים לרצועות דקות.
מרק הפריקה הסודי של קלייר

שלב 1 מתוך 7

מטגנים את הבצל על אש נמוכה עם מעט מלח ופלפל עד שהוא שקוף ורך.

מרק הפריקה הסודי של קלייר

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את קוביות הגזר והסלרי ומטגני/ מאדים עוד כמה דקות.

מרק הפריקה הסודי של קלייר

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את הבהרט וקצת קינמון.

מרק הפריקה הסודי של קלייר

שלב 4 מתוך 7

אם רוצים טעם בשרי מוסיפים את העוף לטיגון קל, משאירים בסיר לאחר מכן אפשר גם עם הבשר (אני מוסיפה קבב שחתכתי לעיגולים או חופן בשר בקר טחון)

מרק הפריקה הסודי של קלייר

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את הפריקה. אבקת מרק ואת הרוטב. מערבבים כדקה ומוסיפים מים ככמות המרק הרצוי ואת תפוחי האדמה.

מרק הפריקה הסודי של קלייר

שלב 6 מתוך 7

מרתיחים ומבשלים על אש קטנה עד שהכל מתרכך וטעים.

מרק הפריקה הסודי של קלייר

שלב 7 מתוך 7

מתקנים טעמים. אם הוספתם עוף, מוציאים ומפרקים לרצועות דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • קטניות
  • מרקי קטניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק חומוס ועדשים

    מרק חומוס ועדשים

    150 דקות בינוני
  • מרק כדורי אבטיח, כדורי מלון ובייבי מוצרלה

    מרק כדורי אבטיח, כדורי מלון ובייבי מוצרלה

    30 דקות בינוני
  • מרק הפריקה הסודי של קלייר

    מרק הפריקה הסודי של קלייר

    40 דקות בינוני
  • מרק חומוס ודלעת

    מרק חומוס ודלעת

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות