-
שלב 1
0 דקות
מסננים את גרגירי החומוס ממי ההשריה, מעבירים לסיר גדול ומוסיפים מים בכמות של 5 ס"מ מעל הגרגירים.
-
שלב 2
90 דקות
מבשלים במשך 90 דקות על אש נמוכה.
-
שלב 3
0 דקות
בתום הבישול מסננים את החומוס ממי הבישול.
-
שלב 4
2 דקות
יוצקים שמן קנולה לסיר רחב ומטגנים על אש בינונית את הבצל, השום, עשבי התיבול, החומוס והעדשים במשך כ-2 דקות.
-
שלב 5
20 דקות
מוסיפים את קוביות העגבנייה ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה, בסיר מכוסה.
-
שלב 6
45 דקות
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים כ-45 דקות נוספות, עד שהכל מתרכך.
-
שלב 7
0 דקות
מתבלים בכמון, מלח ופלפל לפי הטעם.
-
שלב 8
0 דקות
סמוך להגשה סוחטים את הלימון, יוצקים לסיר או ישירות לצלחות ההגשה.
כתוב ביקורת