ממלאים סיר גדול עם 1/2 2 ליטר מים ומכניסים אליו את הגזרים, סלרי, בצל, שום ומלח.
שלב 2
60 דקות
מבשלים על אש בינונית למשך כשעה עד שהירקות מתרככים.
שלב 3
5 דקות
מוציאים את הירקות לבלנדר עם מעט מהנוזלים של המרק וטוחנים עד למרקם חלק ואחיד.
מאחדים את הירקות הטחונים עם הציר של המרק שנשאר בסיר. מתקנים תיבול אם צריך.
שלב 4
1 דקות
מוזגים את המרק לתוך קערת מרק עם פתיתים מבושלים. מגישים עם פטרוזיליה קצוצה ופרמזן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
כתוב ביקורת