שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק כרובית

תאריך פרסום: 25/11/2014
דרוג הגולשים:
מרק כרובית

מצרכים

1 כרובית.
כפית אגוז מוסקט.
1 ליטר חלב.
1/2 ליטר שמנת לבישול.
1 כף אבקת מרק טעם עוף (’אוסם’).
1 כף אבקת מרק ירקות שורש (’אוסם’).
1 כף אבקת מרק פטריות (’אוסם’).
1/2 ליטר מים.
5-3 עלי דפנה.
1 בצל.
3 שיני שום.
3 כפות קורנפלור (למהול במעט מים).
5 פרוסות גבינת מוצרלה מעושנת.

אופן ההכנה

להזהיב בצל ולהוסיף שום השום.
להוסיף את עלי הדפנה ואת הכרובית.
לטגן כ-5 דקות.
להוסיף את החלב, המים, אגוז מוסקט ואבקות המרק ולבשל על אש נמוכה עד שהכרובית מתרככת.
להוציא את עלי הדפנה.
לבלנדר בעזרת ’מוט’.
להוסיף השמנת.
לערבב קורנפלור עם מעט מים ולהוסיף.
להרתיח רתיחה עדינה ולהוסיף את הגבינה.

בתיאבון.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים