שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
מרק עגבניות צלויות ובלסמי

מרק עגבניות צלויות ובלסמי

תאריך פרסום: 12/12/2015
דרוג הגולשים:
ליהי עראסי
זמן הכנה:

60 דקות

דרגת קושי:

בינוני

כמות סועדים:

4

מצרכים

1 ק"ג עגבניות קלופות וחצויות
1 קופסת שימורים - עגבניות חתוכות לקוביות
2 בצלים אדומים פרוסים
4 שיני שום פרוסות
2 כפות חומץ בלסמי
1 כפית סוכר
פלפל לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1 ליטר ציר ירקות או מים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. שמים בקערה את העגבניות, הבצל והשום ומתבלים בבלסמי, סוכר פלפל ומלח.
3. מסדרים את העגבניות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה כשהחלק החתוך כלפי מטה.
4. מסדרים גם את הבצל והשום ואופים 15 דק’ את העגבניות והבצל.
5. מעבירים את תכולת התבנית לסיר ומוסיפים ציר ירקות או מים.
6. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 20 דק’ על להבה נמוכה וסיר מכוסה.
7. טוחנים בעזרת סטיק בלנדר למרק קרם. טועמים ומתקנים תיבול.



אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • איך מכינים ציר ירקות?

    ליאת טל, 1/12/2016 5:53:44 AM

  • בבקשה, ציר ירקות טעים

    ליהי עראסי, 12/1/2016

  • עוד תגובה למתכון טעים טעים

    ליאת טל, 1/12/2016 4:16:02 AM

  • לא, לא קשה לצלות

    ליהי עראסי, 12/1/2016

  • מתכון ממש טעים

    ליאת טל, 1/12/2016 4:04:58 AM

  • תודה רבה

    ליהי עראסי, 12/1/2016

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של ליהי עראסי

עוד מתכונים של ליהי עראסי