שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

תאריך פרסום: 5/10/2015
דרוג הגולשים:
מרק עוף ותירס סיני כמו פעם

מצרכים

מי שרוצה גירסת פרווה יכול להכין עם מרק ירקות, ובמקום העוף להוסיף למרק רק נטיפי חלבון ביצה.

1 קופסת שימורי תירס (אפשר בהחלט מופחת סוכר)
1 חזה עוף, חתוך לקוביות קטנות
1 חלבון ביצה
3 בצלים ירוקים
2 כוסות מרק עוף (ברור שמאבקה)
מלח ופלפל שחור טחון
8 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

1. שמים את התירס (מסונן), מרק העוף והמים הרותחים בסיר. מביאים לרתיחה.
2. מערבבים את החלבון עם חזה העוף בקערה. שורקים את קוביות חזה העוף הטבולות בחלבון למרק הרותח אחת אחרי השנייה. מערבבים (אם בוחרים בגירסת פארווה, מקשקשים את החלבון ומטפטפים ממנו למרק הרותח בעזרת מזלג. חשוב לא לשפוך הכל יחד, כדי לא לקבל גוש חביתה גדול במרק).
3. מנמיכים להבה, מוסיפים מלח ופלפל ואת הבצלים הירוקים קצוצים דק. מערבבים ומבשלים חמש דקות, עד שהעוף עשוי.
4. לפני ההגשה מקשטים בעוד מעט בצל ירוק (אפשר גם כוסברה, למי שאוהב).

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים