שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק שעועית ואריסה

תאריך פרסום: 22/11/2014
דרוג הגולשים:
מרק שעועית ואריסה

מצרכים

מרק שעועית ואריסה

800 גר’ שעועית לבנה קפואה (סנפרוסט)/3 כוסות מושרות יום לפני
300 גר’ בשר מס’ 5 חתוך לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
1 בצל שלם(לבישול עם הבשר)
2 פלפל אנגלי
2 עלה דפנה
3 שיני שום שלמים
1 כף אריסה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כף מלח
200 גר’ רסק עגבניות
3 עלים וגבעולי כרפס חתוכים לרצועות
3 כפות שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס

ציר בשר/ או אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

מבשלים את הבשר עם בצל פלפל אנגלי ועלי דפנה בתוך סיר כשעה /עד לריכוך מסננים

ושומרים את הנוזל למרק

מטגנים בצל וכרפס עד להזהבה כ-10 דקות

מוסיפים את הנוזלים,רסק עגבניות ,פפריקה,מלח,כמון,פלפל שחור גרוס,שום ואריסה

מערבבים עד לרתיחה מבשלים כרבע שעה

מוסיפים את הבשר והשעועית ומבשלים כשעה אם יש צורך מוסיפים מים מתקנים תיבול

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים