שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק תירס עם טוויסט אסייתי

תאריך פרסום: 15/8/2014
דרוג הגולשים:
מרק תירס עם טוויסט אסייתי

מצרכים

2-3 כפות שמן
1 פלפל אדום חריף, מנוקה מחרצנים וקצוץ
1 כפית שורש ג’ינג’ר, קצוץ
6-5 כוסות מרק עוף
1 שקית גרגירי תירס קפואים או 2 קופסאות גרגירי תירס שימורים
100 גרם חזה עוף, קצוץ דק
3 כפות רוטב סויה יאמסה
1 כפית סוכר
מלח, פלפל
1 כף קורנפלור מדוללת במעט מים קרים
2 ביצים טרופות

להגשה:
2 גבעולי בצל ירוק, פרוס דק
שמן שומשום

אופן ההכנה

בסיר גדול שמים את השמן הפלפל האדום, הג’ינג’ר.
כשהשמן חם מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את גרגירי התירס.
אם יש לם בלנדר ידני אפשר לרסק חלק מגרגירי התירס בתוך המרק.
מוסיפים למרק את הסויה והסוכר, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כעשר דקות.
מוסיפים את העוף ומבשלים דקה.
מוסיפים את הקורנפלור לאט תוך כדי בחישה עד שמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה.
מוסיפים את הביצים בזרם דק תוך טריפה במזלג. מכבים את האש.
לפני ההגשה מפזרים מעל קצת בצל ירוק וכמה טיפות שמן שומשום.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים