דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס חלבה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס חלבה

בורקס חלבה

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חגית מור
מאפים מתוקים: מאפה שמרים ממולא ממרח חלבה. חטא מתוק, פריך וטעים במיוחד

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
100  גרם
חמאה רכה
1  כוס
מים
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
1 
ביצה
200  גרם
חלווה
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה, ומכסים במגבת ל-120 דקות תפיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים ומקמחים את הבצק, מחלקים אותו ל-20 ריבועים ומשטחים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בכל חלק ממלאים כף מלאה ממרח חלבה, מקפלים לצורת משולש, ומהדקים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים את הבורקסים במגבת ל-60 דקות תפיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים את הבורקסים בתבנית על נייר אפייה, ומברישים בביצה טרופה.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בתנור 20 דקות ומגישים. בתיאבון!
בורקס חלבה

שלב 1 מתוך 7

מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה, ומכסים במגבת ל-120 דקות תפיחה.

בורקס חלבה

שלב 2 מתוך 7

מוציאים ומקמחים את הבצק, מחלקים אותו ל-20 ריבועים ומשטחים.

בורקס חלבה

שלב 3 מתוך 7

בכל חלק ממלאים כף מלאה ממרח חלבה, מקפלים לצורת משולש, ומהדקים היטב.

בורקס חלבה

שלב 4 מתוך 7

מכסים את הבורקסים במגבת ל-60 דקות תפיחה.

בורקס חלבה

שלב 5 מתוך 7

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בורקס חלבה

שלב 6 מתוך 7

מסדרים את הבורקסים בתבנית על נייר אפייה, ומברישים בביצה טרופה.

בורקס חלבה

שלב 7 מתוך 7

אופים בתנור 20 דקות ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני
  • בורקס גבינות ענק

    בורקס גבינות ענק

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים