המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה, ומכסים במגבת ל-120 דקות תפיחה.
מוציאים ומקמחים את הבצק, מחלקים אותו ל-20 ריבועים ומשטחים.
בכל חלק ממלאים כף מלאה ממרח חלבה, מקפלים לצורת משולש, ומהדקים היטב.
מכסים את הבורקסים במגבת ל-60 דקות תפיחה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מסדרים את הבורקסים בתבנית על נייר אפייה, ומברישים בביצה טרופה.
אופים בתנור 20 דקות ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0