שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

נודלס מוקפץ עם ירקות ובוטנים (חריף)

תאריך פרסום: 20/11/2012
דרוג הגולשים:
נודלס מוקפץ עם ירקות ובוטנים (חריף)

מצרכים

100 גרם נודלס של אסם מוכנים עפ"י הוראות ההכנה
2-3 כפות שמן לטיגון
1 ביצה
1/2 כף רוטב סויה של אסם
1/4 כפית סוכר חום
1 בצל , פרוס לפרוסות דקות
1 שן שום כתושה
1/2 כף ג’ינג’ר , קצוץ דק
1/4פלפל חריף קצוץ דק
1 גזר, חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות
כ- 1/4 כרוב , חתוך לרצועות
חופן נבטים סינים
3 כפות בוטנים קלויים, קצוצים גס
1 בצל ירוק, חתוך

חומרים לרוטב :
4 כפות רוטב סויה של אסם
1/2 כף אבקת מרק טעם עוף אסם
1/2 כפית סוכר חום
1 שן שום כתושה
1 כף יין לבן יבש

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1.טורפים את הביצה עם הסויה והסוכר.
מטגנים בכף שמן עד לקבלת ביצה מקושקשת.
2.מערבבים את כל החומרי הרוטב, מביאים לרתיחה קלה ושומרים בצד.
3.מחממים שמן בווק ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב שקוף.
.4מוסיפים את הירקות בהדרגה תוך טיגון –ערבוב כ-1-2 דקות בין כל שלב, עפ"י הסדר הבא: שום, ג’ינג’ר ופלפל חריף, גזר ופלפל אדום, כרוב ונבטים.
5.מוסיפים את הנודלס המוכנים, הביצה,2 כפות בוטנים והרוטב ומערבבים כ-2 דקות.
6.מסירים מהאש ומפזרים מעל בצל ירוק וכף בוטנים .

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מצויין

    תמי , 8/16/2013 4:50:46 PM

  • מתכון מצויין

    אביבה, 7/23/2013 9:58:47 AM

  • מעולה גם בלי אבקת מרק

    סיגלית, 4/19/2013 6:54:06 AM

פרפקטו רטבים