שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

נזיד עדשים כתומות

תאריך פרסום: 8/11/2013
דרוג הגולשים:
נזיד עדשים כתומות

מצרכים

שקית עדשים כתומות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ
5 שיני שום קצוצות
מעט שמן
מים רותחים
כף אבקת מרק עוף
מלח
פלפל
כמון
כורכום
צ׳ילי חריף גרוס

לאחר הבישול ניתן להוסיף בצל ירוק ולימון סחוט

אופן ההכנה

לטגן את הבצל והשום להוסיף את התבלינים ואת תפוחי האדמה לטגן עוד 2 דק׳ להוסיף את העדשים והמים החמים ולכסות על אש קטנה .
אחרי 10 דק לבדוק אם צריך להוסיף עוד נוזלים ולבשל עוד 20 דק׳ בהגשה להוסיף בצל ירוק קצוץ ולסחוט מעט לימון.
קל וטעים בטירוף במיוחד ביום גשום וחורפי

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים