דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סופגניות בנוסח בולגרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סופגניות בנוסח בולגרי

סופגניות בנוסח בולגרי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: צילה עופר
היישר מבולגריה - סופגניות רכות, נהדרות ועסיסיות ברוטב לימוני מתקתק. לא צריך לחכות לחנוכה, אפשר להתענג עליהן כל השנה.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
מים
1  כוס
סוכר לבן
1 
לימון סחוט
1  כף
קינמון טחון
750  מיליליטר
שמן קנולה לטיגון
4  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
3  כוסות
מים פושרים
0.5  כפית
מלח
1  שקית
סוכר וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בקערת המיקסר את קמח השמרים, מוסיפים את המים הפושרים, מלח וסוכר וניל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים באופן איטי את כל העיסה, עד שמתקבל בצק חלק וסמיך כשמנת. מוסיפים מים במידת הצורך.
  • שלב 3

    60 דקות
    מתפיחים את הבצק 60 דקות, כשהוא מכוסה במגבת.
  • שלב 4

    25 דקות
    בינתיים מכינים את הסירופ. מבשלים על להבה קטנה, תוך כדי ערבוב, את המים, סוכר, מיץ לימון וכף קינמון במשך 25 דקות, עד שמתקבל סירופ דל. מצננים אותו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים את השמן לחום גבוה מאוד.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את בלילת הבצק לתוך השמן החם בעזרת מצקת והופכים עד להזהבה בשני הצדדים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מניחים את הסופגניות על נייר סופג וטובלים אותן בסירופ.
סופגניות בנוסח בולגרי

שלב 1 מתוך 7

מניחים בקערת המיקסר את קמח השמרים, מוסיפים את המים הפושרים, מלח וסוכר וניל.

סופגניות בנוסח בולגרי

שלב 2 מתוך 7

מערבבים באופן איטי את כל העיסה, עד שמתקבל בצק חלק וסמיך כשמנת. מוסיפים מים במידת הצורך.

סופגניות בנוסח בולגרי

שלב 3 מתוך 7

מתפיחים את הבצק 60 דקות, כשהוא מכוסה במגבת.

סופגניות בנוסח בולגרי

שלב 4 מתוך 7

בינתיים מכינים את הסירופ. מבשלים על להבה קטנה, תוך כדי ערבוב, את המים, סוכר, מיץ לימון וכף קינמון במשך 25 דקות, עד שמתקבל סירופ דל. מצננים אותו.

סופגניות בנוסח בולגרי

שלב 5 מתוך 7

מחממים את השמן לחום גבוה מאוד.

סופגניות בנוסח בולגרי

שלב 6 מתוך 7

יוצקים את בלילת הבצק לתוך השמן החם בעזרת מצקת והופכים עד להזהבה בשני הצדדים.

סופגניות בנוסח בולגרי

שלב 7 מתוך 7

מניחים את הסופגניות על נייר סופג וטובלים אותן בסירופ.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • אוכל בלקני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סופגניות מושלמות

    סופגניות מושלמות

    135 דקות בינוני
  • סופגניות לבן

    סופגניות לבן

    45 דקות בינוני
  • סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    סופגניות קלאסיות מקמח שמרים

    120 דקות בינוני
  • סופגניות עם שמנת מתוקה

    סופגניות עם שמנת מתוקה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים