המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הביצה הקשה לשניים. מוציאים את החלק הצהוב ומשאירים שתי סירות של החלק הלבן.
מערבבים היטב בקערה חצי קופסת טונה עם חלמון הביצה שהוצאנו, העירית הקצוצה וחצי כפית מיונז (אפשר גם 2 כפיות שמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
ממלאים את שתי סירות החלבון בסלט הטונה.
חוצים את הזיתים לשניים ומשחילים כל שני חצאים על קיסם בנפרד.
נועצים כל קיסם בסלט הטונה שבחלבון הביצה וקיבלנו סירה עשירה בחלבונים איכותיים ומפרש זיתים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0