בקערה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב – 1 כף רסק עגבניות, מיץ מחצי לימון, 1/2 כפית פפריקה, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית כורכום, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית אורגנו, 1 כפית מלח, 2 שיני שום כתושות ו-1/4 כוס שמן זית. מניחים בצד.
שלב 2
20 דקות
בסיר שטוח עם שמן זית על אש גבוהה, מקפיצים בצל וכרישה עם 4 כפות שמן זית, מוסיפים את נתחוני העוף וממשיכים להקפיץ 3-4 דקות.
מוסיפים אפונה, פתיתים וגזר מגורד ומערבבים היטב.
מוסיפים את הרוטב הטעים שהכנו יחד עם עוד כפית מלח.
מכסים במים רותחים עד גובה פני הפתיתים. ממשיכים בבישול עם מכסה 15-18 דקות.
שלב 3
10 דקות
מכבים את האש ונותנים לסיר לשבת על הכיריים החמימים עוד 10 דקות. מאווררים עם מזלג בתנועות מגרפה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
כתוב ביקורת