-
שלב 1
5 דקות
מכינים את הרוטב בקערה – שמים 5 שיני שום חתוכות לרבעים, מיץ לימון, 4 כפות שמן זית, כפית מלח, 1/2 כפית כורכום ו-2 כוסות מים רותחים. טועמים ומתקנים תיבול.
-
שלב 2
5 דקות
במעבד מזון טוחנים את כל הירקות של הקציצה – 1 קישוא, 1 בצל, 3/4 כוס עשבי תיבול ו-2 שיני שום. מערבבים עם שאר מרכיבי הקציצות – צמחוני טחון טבעול, 2 כפות קטשופ, כפית גרידת לימון, 2 כפות פירורית זהב, כפית מלח, כפית אורגנו, 2 כפות שמן ו-2 כפות מים.
-
שלב 3
10 דקות
מכינים קציצות בצורה שאנחנו אוהבים ומכניסים אותן למקרר למיצוק של 20 דקות. מצפים כל קציצה במעט קורנפלור או קמח.
בסיר רחב נון סטיק עם שמן זית משבצים את הקציצות (אין צורך להפוך), ואז מוסיפים את הבצל הירוק והקישוא וחצי כוס נענע קצוצה.
-
שלב 4
5 דקות
בסיר רחב נון סטיק עם שמן זית משבצים את הקציצות (אין צורך להפוך), ואז מוסיפים את הבצל הירוק והקישוא וחצי כוס נענע קצוצה.
-
שלב 5
15 דקות
משקשקים מעט. מוסיפים את מי הרוטב המתובלים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקוסקוס, מכסים את הסיר, ממשיכים בבישול על אש נמוכה כ- 15-20 דקות.
-
שלב 6
15 דקות
מוסיפים את הקוסקוס, מכסים את הסיר, ממשיכים בבישול על אש נמוכה כ- 15-20 דקות.
-
שלב 7
15 דקות
מדליקים תנור לחום של 200 מעלות.
נותנים לסיר מכת חום בתנור כרבע שעה ללא מכסה.
מגישים עם סלט טרי ליד.
כתוב ביקורת