שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען
סלט הפתעות

סלט הפתעות

תאריך פרסום: 26/3/2016
דרוג הגולשים:
אלונה זוהר
זמן הכנה:

30 דקות

דרגת קושי:

קל

כמות סועדים:

6

מצרכים

לסלט:
1 חסה
½ כוס פקאן סיני
1 קרמבולה פרוסה לכוכבים דקים
½ כוס גרגירי פול טרי
שערות גזר, בעזרת קולפן ירקות (רצוי ז’וליינים)
שערות סלק טרי, בעזרת קולפן ירקות (רצוי ז’וליינים)

לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון טרי
2/3 כוס שמן קנולה
¼ כוס רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול של אסם<a class=רוטב בסיסרוטב בסיס לבישול לבישול' style='max-width:initial;'>
1 כף שום כתוש טרי
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1. שוטפים את החסה ומייבשים אותה היטב. קורעים בידיים חתיכות גסות.
2. שמים את כל החומרים לרוטב במעבד מזון. מערבבים.
3. מקלפים את גרגירי הפול. מבשלים במים רותחים במשך ¼ שעה. לאחר מכן מעבירים אותם לקערת מים קרים.
4. מניחים בקערה את הירקות, ואת גרגירי הפול. שופכים מעל את הרוטב ומערבבים בידיים היטב, כך שהרוטב יצפה את העלים.
5. מעטרים בכוכבי קרמבולה ומפזרים פקאן סיני.

אהבתם? יש לכם מה לשפר? יש לכם שאלה לבשלנית שלנו?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים
עוד מתכונים של אלונה זוהר

עוד מתכונים של אלונה זוהר