שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

סלט פסטה קר עם רוטב פסטו ועגבניות שרי אפויות

תאריך פרסום: 24/4/2013
דרוג הגולשים:
סלט פסטה קר עם רוטב פסטו ועגבניות שרי אפויות

מצרכים

ל-4 סועדים:

1 חבילה פסטה פרפקטו פארפאלה (פרפרים)
1 חבילה קטנה של עגבניות שרי חצויות (כ-250 גרם)
1/4 כוס שמן זית
1 חבילה רוטב פסטו לפסטה של פרפקטו - חפשו אותי במקפיא!
1/2 חבילה נבטי חמנייה או חבילת עלי רוקט (כ-200 גרם)
1 כף חומץ בלסמי
30 גרם צנוברים
מלח

אופן ההכנה

1. במחבת גדולה מחממים שמן זית ומוסיפים לו את רוטב הפסטו הקפוא. מבשלים כדקה תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב הופך לאחיד. מורידים מהאש.

2. מחממים תנור ל-150 מעלות. בתבנית בינונית מערבבים עגבניות שרי ורוטב פסטו. אופים יחד כ-20 דקות, או עד שהעגבניות מתכווצות מעט. מוציאים מהתנור, ממליחים, מעבירים לכלי אחסון, ומצננים במקרר לפחות 20 דקות.

3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.

4. במחבת חמה קולים את הצנוברים, עד שהם מזהיבים.
5. בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, העגבניות האפויות בפסטו, הצנוברים הקלויים, חומץ הבלסמי ועלי הרוקט / נבטי החמנייה. מגישים קר.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים