דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי בולונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יהודית משה
עוד גרסה מקורית לרוטב הקלאסי, ספגטי ברוטב עגבניות ובשר טחון, לארוחת צהריים שהילדים יטרפו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8
6 
עגבנייה אדומות בשלות מקולפות וקצוצות
1 
בצל גדול קצוץ
1  חבילה
רסק עגבניות
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פלפל
2  כפיות
מלח
3  כפות
שמן קנולה
1 
בצל גדול קצוץ
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
0.5  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
תבלין לקציצות
1  כפית
פלפל
2  כפיות
מלח
3  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    במקביל בסיר אחר על הגז, שמים רבע כוס שמן, ומטגנים בצל אחד קצוץ עד שיזהיב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות החתוכות לסיר עם הבצל.
  • שלב 4

    5 דקות
    מערבבים את הרסק עם כוס מים חמים, מוסיפים בו את כל התבלינים - פפריקה מתוקה, פלפל שחור ו-2 כפיות מלח, מעבירים לסיר ומבשלים עד שהספגטי מוכן.
  • שלב 5

    0 דקות
    שוטפים את הספגטי, ומוסיפים אותו לתוך הרוטב המוכן.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים במחבת לחוד את הבצל הקצוץ השני, ולאחר שהזהיב, מוסיפים את הבשר הטחון.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים כל הזמן כדי שלא יהיו גושים בבשר - אמור לצאת כמו אורז.
  • שלב 8

    1 דקות
    לאחר שהוא מבושל טוב, מוסיפים תבלינים: כמון, תבלין לקציצות או מזרחי, מלח ופלפל.
  • שלב 9

    0 דקות
    ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כעשר דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוזגים על הצלחת פסטה, רוטב ומנה של בשר כשהכל חם. בתיאבון!
ספגטי בולונז

שלב 1 מתוך 10

מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה.

ספגטי בולונז

שלב 2 מתוך 10

במקביל בסיר אחר על הגז, שמים רבע כוס שמן, ומטגנים בצל אחד קצוץ עד שיזהיב.

ספגטי בולונז

שלב 3 מתוך 10

מוסיפים את העגבניות החתוכות לסיר עם הבצל.

ספגטי בולונז

שלב 4 מתוך 10

מערבבים את הרסק עם כוס מים חמים, מוסיפים בו את כל התבלינים - פפריקה מתוקה, פלפל שחור ו-2 כפיות מלח, מעבירים לסיר ומבשלים עד שהספגטי מוכן.

ספגטי בולונז

שלב 5 מתוך 10

שוטפים את הספגטי, ומוסיפים אותו לתוך הרוטב המוכן.

ספגטי בולונז

שלב 6 מתוך 10

מטגנים במחבת לחוד את הבצל הקצוץ השני, ולאחר שהזהיב, מוסיפים את הבשר הטחון.

ספגטי בולונז

שלב 7 מתוך 10

מערבבים כל הזמן כדי שלא יהיו גושים בבשר - אמור לצאת כמו אורז.

ספגטי בולונז

שלב 8 מתוך 10

לאחר שהוא מבושל טוב, מוסיפים תבלינים: כמון, תבלין לקציצות או מזרחי, מלח ופלפל.

ספגטי בולונז

שלב 9 מתוך 10

ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כעשר דקות.

ספגטי בולונז

שלב 10 מתוך 10

מוזגים על הצלחת פסטה, רוטב ומנה של בשר כשהכל חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים