דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול

ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ניצן ירדן
מתכון של בני סיידא לספגטי עם עוף ופלפלים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
0.5  כוס
שמן קנולה
500  גרם
חזה עוף חתוך לרצועות דקות או לקוביות
4 
פלפל אדום מצבעים שונים, חתוכים לרצועות
0.5 
פלפל אדום נקי מגרעינים וקצוץ דק
7  שיני
שום קצוצות
1  כפית
תימין מופרדים מהגבעולים
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.25  זר
עירית קצוצה
1  כף
חומץ בלסמי
1  כפית
סוכר לבן
1  כפית
מלח ופלפל שחור
1  כפית
פלפל שחור גרוס
3  עלים
בצל ירוק קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הרוטב: מחממים במחבת מחצית מכמות השמן ומטגנים את רצועות העוף בשני מחזורים עד שהעוף משנה את צבעו. מניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את השמן הנותר, מוסיפים את כל סוגי הפלפלים ומטגנים תוך כדי בחישה עד שהפלפלים מזהיבים מעט. מחזירים למחבת את רצועות העוף, מוסיפים את השום, הטימין, הפטרוזיליה, העירית והחומץ הבלסמי ומתבלים בסוכר, במלח ובפלפל. מטגנים 2 דק' נוספות ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים.
ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול

שלב 1 מתוך 4

הרוטב: מחממים במחבת מחצית מכמות השמן ומטגנים את רצועות העוף בשני מחזורים עד שהעוף משנה את צבעו. מניחים בצד.

ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים למחבת את השמן הנותר, מוסיפים את כל סוגי הפלפלים ומטגנים תוך כדי בחישה עד שהפלפלים מזהיבים מעט. מחזירים למחבת את רצועות העוף, מוסיפים את השום, הטימין, הפטרוזיליה, העירית והחומץ הבלסמי ומתבלים בסוכר, במלח ובפלפל. מטגנים 2 דק' נוספות ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.

ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול

שלב 3 מתוך 4

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.

ספגטי עם חזה עוף מוקפץ, פלפלים ועשבי תיבול

שלב 4 מתוך 4

להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי בולונז

    ספגטי בולונז

    40 דקות בינוני
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • מאפינס ספגטי פיצה

    מאפינס ספגטי פיצה

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים