דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינג' - סופגניה מרוקאית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינג' - סופגניה מרוקאית

ספינג' - סופגניה מרוקאית

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
הסופגנייה הכי קלילה ואוורירית שתמצאו בחנוכה, ולא רק! הספינג' יכול להיות גם קינוח פרווה לכל מאורע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כפית
אבקת אפייה
1  כף
שמרים יבשים
1  כף
סוכר לבן
1  כף
מלח
1 
ביצים
3  כוסות
מים פושרים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים יחד את קמח, שמרים, אבקת אפיה וסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את המלח והביצה ומערבבים. לבסוף יוצקים מים פושרים ולשים לבצק אחיד ורך. אם צריך מוסיפים מים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכסים את הבצק בנילון, ומחכים להכפלת ניפחו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים אוויר וחוזרים על ההתפחה פעמיים נוספות (סה"כ 3 התפחות).
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, עד כ-3/4 גובה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעצבים את הספינג': טובלים את הידיים במים ונוטלים חתיכה מהבצק, עושים חור עם היד ומכניסים לשמן הרותח, מטגנים עד הזהבה משני הצדדים,
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים את עם סוכר וכמובן בליווי תה עם שיבה.
ספינג' - סופגניה מרוקאית

שלב 1 מתוך 7

מערבבים יחד את קמח, שמרים, אבקת אפיה וסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את המלח והביצה ומערבבים. לבסוף יוצקים מים פושרים ולשים לבצק אחיד ורך. אם צריך מוסיפים מים.

ספינג' - סופגניה מרוקאית

שלב 2 מתוך 7

מכסים את הבצק בנילון, ומחכים להכפלת ניפחו.

ספינג' - סופגניה מרוקאית

שלב 3 מתוך 7

מוציאים אוויר וחוזרים על ההתפחה פעמיים נוספות (סה"כ 3 התפחות).

ספינג' - סופגניה מרוקאית

שלב 4 מתוך 7

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, עד כ-3/4 גובה.

ספינג' - סופגניה מרוקאית

שלב 5 מתוך 7

מעצבים את הספינג': טובלים את הידיים במים ונוטלים חתיכה מהבצק, עושים חור עם היד ומכניסים לשמן הרותח, מטגנים עד הזהבה משני הצדדים,

ספינג' - סופגניה מרוקאית

שלב 6 מתוך 7

מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.

ספינג' - סופגניה מרוקאית

שלב 7 מתוך 7

מגישים את עם סוכר וכמובן בליווי תה עם שיבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • אוכל מרוקאי
  • מקור החלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

    ספינג' לחנוכה - עם קמח שמרים

    50 דקות בינוני
  • ספינג' מקמח שמרים

    ספינג' מקמח שמרים

    90 דקות בינוני
  • ספינג' שוקולד

    ספינג' שוקולד

    120 דקות בינוני
  • ספינג' בקלי קלות

    ספינג' בקלי קלות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים