דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספינז'ה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספינז'ה

ספינז'ה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מגיש מתכון מרוקאי לספינז'ה שיעשה לכם את החג

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  קורט
מלח
2  שקיות
סוכר וניל
4  כוסות
מים
1  ליטר
שמן קנולה
1  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הבאסה עם ספינז' היא שאי אפשר לחכות איתו. אי אפשר לטגן מראש ואפילו את הבצק אי אפשר להכין מראש. כך שיש להתחיל בהכנת הבצק שלוש שעות לפני ההגשה. לא קודם ולא אחר כך. ובכן: מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה גדולה ויוצקים פנימה את המים אגב ערבוב. מערבבים (ביד) עד שמתקבל בצק אחיד ודי נוזלי. מכסים ומתפיחים כשעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    "מפילים" את הבצק ביד רטובה (אם לא מרטיבים היטב את היד, הבצק יידבק אליה). לשים כחצי דקה ומתפיחים שוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב.
  • שלב 4

    0 דקות
    בידיים רטובות, קורצים מהבצק כדור בגודל קצת פחות מחופן. יוצרים במרכז הכדור חור (בעצם מדובר בטבעת בצק, אבל הבצק די נוזלי כך שקשה לדייק. זה בסדר) ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים כדקה מכל צד עד להשחמה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים מהשמן לקערה רחבה בה שמנו סוכר וסוכר וניל. מגלגלים בתערובת.
  • שלב 6

    0 דקות
    חוזרים עם הפעולה עם יתר הבצק ומגישים מיד.
  • שלב 7

    0 דקות
    ושוב: מגישים מיד! את הספינז' יש לאכול חם או מקסימום חצי שעה אחרי שהוכן.
ספינז'ה

שלב 1 מתוך 7

הבאסה עם ספינז' היא שאי אפשר לחכות איתו. אי אפשר לטגן מראש ואפילו את הבצק אי אפשר להכין מראש. כך שיש להתחיל בהכנת הבצק שלוש שעות לפני ההגשה. לא קודם ולא אחר כך. ובכן: מניחים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה גדולה ויוצקים פנימה את המים אגב ערבוב. מערבבים (ביד) עד שמתקבל בצק אחיד ודי נוזלי. מכסים ומתפיחים כשעה.

ספינז'ה

שלב 2 מתוך 7

"מפילים" את הבצק ביד רטובה (אם לא מרטיבים היטב את היד, הבצק יידבק אליה). לשים כחצי דקה ומתפיחים שוב.

ספינז'ה

שלב 3 מתוך 7

מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב.

ספינז'ה

שלב 4 מתוך 7

בידיים רטובות, קורצים מהבצק כדור בגודל קצת פחות מחופן. יוצרים במרכז הכדור חור (בעצם מדובר בטבעת בצק, אבל הבצק די נוזלי כך שקשה לדייק. זה בסדר) ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים כדקה מכל צד עד להשחמה.

ספינז'ה

שלב 5 מתוך 7

מוציאים מהשמן לקערה רחבה בה שמנו סוכר וסוכר וניל. מגלגלים בתערובת.

ספינז'ה

שלב 6 מתוך 7

חוזרים עם הפעולה עם יתר הבצק ומגישים מיד.

ספינז'ה

שלב 7 מתוך 7

ושוב: מגישים מיד! את הספינז' יש לאכול חם או מקסימום חצי שעה אחרי שהוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • נבחרת בישולים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים