דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

(28)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נוסטלגיה נעימה וטעימה של שכבות של פתי בר, קרם גבינה וציפוי גנאש שוקולד
לרכישה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פתיבר קלאסי
0.67  כוס
חלב לטבילת הפתי בר
750  גרם
גבינה לבנה רכה 9%
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2  חבילות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  כוס
חלב
0.5  כוס
סוכר לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
200  גרם
שוקולד מריר שבור לחתיכות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם הגבינה - 3 גביעי גבינה לבנה, מיכל שמנת מתוקה, 2 אינסטנט פודינגג, חצי כוס סוכר וחצי כוס חלב.
  • שלב 2

    5 דקות
    טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית (תבנית מלבנית בגודל של 30*20 ס"מ).
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים שכבת קרם גבינה על הפתי בר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב ומורחים בשכבת קרם נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    חוזרים על הפעולה עד לגמר המרכיבים, כך שהשכבה העליונה היא של קרם הגבינה.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על הגז או במיקרוגל.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים מעל העוגה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכניסים את העוגה למקרר עד להתייצבות.
עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

שלב 1 מתוך 8

מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם הגבינה - 3 גביעי גבינה לבנה, מיכל שמנת מתוקה, 2 אינסטנט פודינגג, חצי כוס סוכר וחצי כוס חלב.

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

שלב 2 מתוך 8

טובלים את הפתי בר בחלב ומסדרים בתבנית (תבנית מלבנית בגודל של 30*20 ס"מ).

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

שלב 3 מתוך 8

מורחים שכבת קרם גבינה על הפתי בר.

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

שלב 4 מתוך 8

מסדרים שכבה נוספת של פתי בר טבול בחלב ומורחים בשכבת קרם נוספת.

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

שלב 5 מתוך 8

חוזרים על הפעולה עד לגמר המרכיבים, כך שהשכבה העליונה היא של קרם הגבינה.

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

שלב 6 מתוך 8

ממיסים יחד את השמנת והשוקולד על הגז או במיקרוגל.

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

שלב 7 מתוך 8

יוצקים מעל העוגה.

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

שלב 8 מתוך 8

מכניסים את העוגה למקרר עד להתייצבות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 7

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אביגיל

כן

ג גבי רוזנוולד

מאד.קל ונפלא

מערכת בישולים

תודה, שמחים שאהבת 🌸

ד דפנה

אהבתיאתזהאניאוהבתפתיברדד

י יהיר

חיבים להכין

מערכת בישולים

חייבים, היא באמת מעולה

פ פלג

אני עדיין לא הכנתי אבל אני חושב שזה יצא טעים

מערכת בישולים

היא מאוד טעימה, יום מקסים

י יהיר

מעולה

מערכת בישולים

תודה ויום מקסים

י ירין

חייבת להגיד קודם כל שהמתכון מעולה והעוגה ממש טעימה! אך המתכון עצמו לדעתי לא מספיק מפורט, בהנחה שלא כל אחד יודע דברים שקצת מובנים מאליו בהכנה אבל לדעתי כן צריכים להיות מצויינים כמו איך לזהות כשהקצפת מונה ועל איזו מהירות לעשות אותה, המלצה על איך להמיס את השוקולד במיקרו (כמו בפולסעם של 30 שניות) וכו...

מערכת בישולים

היי ירין, תודה רבה. ניקח את ההערה לתשומת ליבנו. את גם מוזמנת להתייעץ לגבי מתכונים במדיות השונות של בישולים. יום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חלבי
  • עוגות
  • שוקולד
  • מוצרי מאפה
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים