בקערת מיקסר עם וו לישה מקציפים את מרכיבי הקרם – שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה ופודינג וניל, לקצפת יציבה כ-2 דקות.
שלב 2
5 דקות
טוחנים יחד בבלנדר את מרכיבי הרוטב עד לרוטב חלק.
שלב 3
5 דקות
מעבירים את קרם הווניל לשקית זילוף וחותכים עיגול בקוטר כ 1 ס״מ. מזלפים מעל העוגה במרכז ולכל האורך כ- 5-6 תלוליות בקוטר של 3 ס״מ. מכינים כוס עם מים רותחים.
שלב 4
5 דקות
טובלים כפית במים ל-10 שניות ויוצרים בכל תלולית קער (שקע). ממלאים אותו ברוטב פירות אדומים (אפשר בעזרת שקית זילוף או כפית).
שלב 5
1 דקות
כשחותכים את העוגה הרוטב נוזל לאורך הקרם והעוגה.
מומלץ להגיש טרי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
כתוב ביקורת