המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת השכבה הראשונה - בסיר בינוני על אש קטנה, שמים את השמנת המתוקה, חמאה, סוכר ושוקולד לבן.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שוברים את הפתיבר במעבד מזון או ידנית, עד קבלת פירורים גסים, מוסיפים לתערובת.
מהדקים לתחתית התבנית, ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
להכנת השכבה השנייה - מקציפים את מיכל השמנת המתוקה עם סוכר, חלב וחבילת אינסטנט פודינג, עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה.
מקפלים את הגבינות והשמנת פנימה, עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה.
מוזגים את הקרם לתבנית (מעל תחתית הפתיבר), ומיישרים בעזרת לקקן.
להכנת השכבה השלישית - ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה במיקרוגל כדקה, ומערבבים עד לקבלת נוזל אחיד.
מוזגים על העוגה.
מומלץ לצנן את העוגה במקרר למשך 6 שעות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0