שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת לימון ופרג

תאריך פרסום: 10/3/2013
דרוג הגולשים:
עוגת לימון ופרג

מצרכים

1/2 כוס סוכר
1/2 כוס פרג
1/2 כוס שמן
4 ביצים
1 כף תמצית וניל
קליפה מגוררת ומיץ מ-2 לימונים
1 כוס קמח תופח

אופן ההכנה


1. מקציפים את הביצים, הסוכר והווניל 5 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.

2. מוסיפים את יתר החומרים בהדרגה, ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת. אופים בחום בינוני-גבוה (180 מעלות) כשעה, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת יבשה.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים